Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jorge Jesus, antrenorul Benficăi Lisabona: 'Orice spui împotriva unei persoane de culoare e un semn de rasism, iar acelaşi lucru despre o persoană albă nu e'

Jorge Jesus

Antrenorul echipei Benfica Lisabona, Jorge Jesus, a declarat, referindu-se la scandalul în care a fost implicat arbitrul Sebastian Colţescu la meciul PSG - Istanbul BB, că rasismul este foarte la modă în zilele nostre.

"Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, dar în zilele noastre toate acestea despre rasism sunt foarte la modă. În calitate de cetăţean, am dreptul să gândesc în felul meu şi să-mi formez o opinie concretă odată ce ştiu ce s-a întâmplat în acel moment. În zilele noastre, orice spui împotriva unei persoane de culoare este un semn de rasism, iar acelaşi lucru despre o persoană albă nu este un semn de rasism. Este un val care cuprinde lumea. Dar poate că a existat rasism, pentru că nu ştiu ce i-au spus antrenorului respectiv, a declarat tehnicianul portughez, miercuri, într-o conferinţă de presă, potrivit marca.com.

Benfica va evolua, joi, în deplasare, cu Standard Liege, în ultima etapă a Grupei D a Ligii Europa, scrie news.ro.

Citește și: Liderul AUR, George Simion va iniția suspendarea președintelui: Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.