Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Spaniolul Jorge Martin a câştigat cursa de sprint din New Delhi, în cadrul Marelui Premiu al Indiei la MotoGP

motogp.com
motogp

Pilotul spaniol Jorge Martin (Ducati-Pramac) a câştigat cursa de sprint din cadrul Marelui Premiu al Indiei la MotoGP, desfăşurată sâmbătă la New Delhi, informează AFP.

Martin, care a luat startul de pe poziţia a doua a grilei, a reuşit să preia imediat conducerea cursei, pe care nu a mai cedat-o până la final, scrie agerpres.ro.

La capătul celor 11 tururi de circuit, Jorge Martin s-a impus cu un avans de aproape o secundă şi jumătate în faţa campionului mondial en titre, italianul Francesco Bagnaia (Ducati), ocupantul locului al doilea. Pe poziţia a treia, la 2,4 secunde, s-a clasat spaniolul Marc Marquez (Honda).

Italianul Marco Bezzecchi (Ducati-VR46), plecat din pole position, a fost lovit în primul viraj de coechipierul şi compatriotul său Luca Marini, dar a reuşit să rămână pe motocicletă şi să continue cursa, clasându-se în final pe locul al cincilea.

În ierarhia generală a Campionatului Mondial de MotoGP conduce Francesco Bagnaia, cu 292 de puncte, urmat de Jorge Martin, cu 259 de puncte, şi de Marco Bezzecchi, cu 223 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.