Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jorge Sampaoli, după calificarea Argentinei la Mondial: 'Messi a fost imens. Nu ar fi fost logic ca turneul cel mai important din fotbal să nu îl aibă pe Messi'

www.gsp.ro
Lionel Messi Argentina

Selecţionerul Argentinei, Jorge Sampaoli, a declarat, după calificarea la Cupa Mondială, că Lionel Messi, care a marcat trei goluri în meciul cu Ecuador, scor 3-1, a fost "imens" şi că nu ar fi fost logic ca starul echipei FC Barcelona să lipsească de la CM, cel mai important turneu.

"Messi a fost imens. Nu ar fi fost logic ca turneul cel mai important din fotbal să nu îl aibă pe Messi. Messi este cel mai bun fotbalist din istorie. Sunt emoţionat să fiu alături de el. Le-am spus jucătorilor: Nu Messi datorează un mondial, fotbalul îi datorează un mondial lui Messi. Trebuie să îl ajutăm să ajungă la CM", a spus Sampaoli, potrivit News.ro.

Citește și: Argentina, Uruguay şi Columbia s-au calificat la Cupa Mondială: Messi a marcat trei goluri în Ecuador

Lionel Messi s-a declarat încântat de calificare. "Din fericire totul s-a terminat cu bine. Am suferit mult pentru a obţine calificarea. Acum trebuie să fim liniştiţi, să ne bucurăm de calificare şi să ne pregătim pentru ce urmează. Ar fi fost o nebunie dacă Argentina nu ar fi ajuns la CM", a adăugat el.

Reprezentativa Argentinei a obţinut calificarea la Cupa Mondială din 2018, după ce a învins Ecuador, marţi, în deplasare, scor 3-1, în ultima etapă a preliminariilor din zona CONMEBOL. Au marcat Romario Ibarra ‘1 pentru gazde şi Messi ’11, ’18, ‘62 pentru Argentina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.