Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jos pălăria e puțin spus: Ce au făcut ISU Timiș, IPJ Timiș, Poliția Locală, Penitenciarul Timișoara și mai multe cluburi de bikeri pentru zeci de copii

copii

IPJ Timiș,  Pentienciarul  Timișoara și Poliția Locală și un club de motocicliști din Timișoara arată că misiunea umanitară a forțelor de ordine nu se oprește la orele în care oamenii legii sunt în uniformă. Zeci de copii au primit cărți și au asistat lecții de prim-ajutor predate de specialiști, în cadrul unei acțiuni organizate de Doomstriker LEMC Banat.

"Doomstriker LEMC Banat împreună cu Akademika Banat - Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș au oferit clipe de bucurie și empatie copiilor și tinerilor din centrele de plasament.

Azi a fost o zi de Crăciun pentru 60 de copii din centrele de plasament din Gâvojdia și imprejurimi - Crăciunul de Vară ediția aII-a.

S-au implicat cu dăruire și bucurie în desfășurarea evenimentului - Inspectoratul de Politie JudețeanTimiș, ISU Timiș , Penitenciarul Timișoara și în mod special echipa Dr. Dentist Țogoe . Și membrii cluburilor moto Blue Knights Romania I - Law Enforcement Motorcycle Club și Moto AIKON au fost alături de copii.

Activitățile oferite au constat în ateliere educative despre științele vieții, sănătate orală, atelier de măsuri de prim ajutor, educație rutieră și educație moto.

Unul dintre participanții speciali a fost campionul mondial de MMA și finalist la Survivor Romania Alin Chirila . El le-a vorbit tinerilor despre povestea lui de viață, despre încercările grele din viața sa și cum prin muncă și perseverență, pornind de la nimic, se poate construi un viitor și o carieră de succes.

Răzvan le-a făcut caricatura tuturor copiilor și participanților care au dorit.

Copiii au primit pachete cadou și cărți.

Alimentele puse la dispoziție de U.S.V.T. au fost gătite de bucătarii Bucataria Lui Paul și Lucian Oros , veniți special la eveniment, cu ajutorul lui Ionel Petre, profesor director care provine dintr-un centru de plasament, a tinerilor și a altor participanți, la care apoi s-a adăugat un meci de fotbal deosebit, de la mic la mare.

Râsetele și bucuria tinerilor au meritat orice efort, orice căldură, orice demers.

Să fim mereu alături pentru binele comunității și să oferim tinerilor, indiferent de unde provin, o șansă la un viitor mai bun!!!

#împreunăpentrucomunitate, informează organizatorii".

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.