Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joshua Kimmich, ar putea rata următorul meci din Bundesliga, ca urmare a faptului că a fost contact direct cu un jucător testat pozitiv la coronavirus

Joshua Kimmich

Mijlocaşul echipei Bayern Munchen, Joshua Kimmich, ar putea rata deplasarea de vineri de la Augsburg, pentru partida din Bundesliga, ca urmare a faptului că a fost contact direct cu un jucător testat pozitiv la coronavirus, a declarat joi antrenorul Julian Nagelsmann, scrie DPA, citat de agerpres.

Kimmich nu s-a antrenat joi din ''pură precauţie'', a spus Nagelsmann, iar următorii paşi vor fi decişi în urma testului PCR pe care-l va face.

Bavarezul Niklas Suele a fost recent testat pozitiv la coronavirus, iar Kimmich, alături de Jamal Musiala, Serge Gnabry şi Eric Maxim Choupo-Moting, care au fost contacţi direct cu el, au fost plasaţi în carantină.

Miercuri, fundaşul lateral al echipei Bayern Munchen, Josip Stanisic, a fost şi el testat pozitiv la coronavirus.

"Croatul Stanisic, în vârstă de 21 de ani, s-a izolat la domiciliu şi se simte bine'', a informat campioana Germaniei.

Marţi, Bayern a anunţat că jucătorii Jamal Musiala şi Serge Gnabry au ieşit din carantină şi au revenit la antrenamentele echipei, nu însă şi Joshua Kimmich.

Joshua Kimmich a fost aspru criticat în presa germană după ce a declarat că nu vrea să se vaccineze fiind îngrijorat de efectele adverse ale serului.

Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei, lider în prezent în Bundesliga după 11 etape cu 28 puncte, va juca vineri seara, în prologul etapei a 12-a, în deplasare cu Augsburg (locul 16).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.