Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Joshua Kimmich, de la Bayern Munchen, a fost votat de fani cel mai bun jucător german al anului 2021

Joshua Kimmich

Mijlocaşul Joshua Kimmich, de la Bayern Munchen, a fost votat de fani cel mai bun jucător german al anului 2021, a anunţat joi Federaţia germană de fotbal (DFB), citată de DPA.

În ancheta DFB, Kimmich a ocupat primul loc, cu 33,8% din sufragiile suporterilor, urmat de Kai Havertz (Chelsea), autorul golului victoriei în finala Ligii Campionilor, cu 22,7%, şi de Leroy Sane (Bayern Munchen), cu 13,6%, conform Agerpres.

Kimmich a jucat primele 14 din cele 16 meciuri disputate de naţionala Germaniei în 2021, fiind integralist în toate cele patru meciuri disputate la EURO 2020, unde Mannschaft a fost eliminată în optimi de Anglia.

Mijlocaşul bavarezilor a ratat ultimele două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar, din cauză că a intrat în carantină, prima oară în calitate de contact al altui jucător infectat şi apoi după un test pozitiv la Covid-19.

În octombrie, după ce a dezvăluit că nu s-a vaccinat, Kimmich a stârnit o dezbatere aprinsă în ţara sa pe această temă. El s-a vaccinat apoi în luna decembrie cu prima doză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.