Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucători din naţionala de rugby au plantat stejari în pădurea Pustnicu, la Brăneşti

www.news.ro
rugby-isti planteaza stejari

Stelian Burcea, Viorel Lucani, Jack Cobden, Sabin Strătilă, Tudorel Bratu şi Valentin Calafeteanu, componenţi ai naţionalei de rugby a României, au plantat, joi, puieţi de stejar în pădurea Pustnicu, la Brăneşti, informează frr.ro.

Acţiunea de împădurire, la care a participat şi preşedintele FRR, Alin Petrache, reprezintă startul parteneriatului dintre federaţie şi Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva. Au fost prezenţi şi directorul general al Romsilva, Dragoş Ciprian Pahonţu, silvicultori şi elevi ai Colegiului Silvic Theodor Pietraru, din Brăneşti.

“Este o onoare pentru noi să fim astăzi aici. Stejarilor le-a păsat mereu de ţara pe care o reprezintă, pentru care joacă, la al carei imn vibrează. Comorile României sunt, ca şi Stejarii noştri, o sursă de bucurie colectivă pentru un întreg popor. Parteneriatul Federaţiei Române de Rugby cu Romsilva este consfinţirea unei comuniuni, motivaţia pentru a creşte constant într-o Românie pe care avem misiunea de a o preţui şi promova cu tot ceea ce are ea mai frumos şi mai pur”, a declarat Alin Petrache, potrivit News.ro.

“A fost o acţiune interesantă, ne-am simţit bine ca Stejari să plantam noi stejari. Nu a fost un efort foarte mare, ne-am bucurat sa fim aici, să contribuim. Cred că ar trebui să ne implicăm mai des şi mai mulţi în astfel de acţiuni care sunt extrem de benefice pentru societatea noastră”, a spus şi Stelian Burcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.