Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii de FIFA ai lui Dinamo, Rapid, SR Braşov şi Bucharest United participă la un turneu caritabil de fotbal virtual

descopera.ro
fotbal minge

Grupările Dinamo, Rapid, Steagul Roşu Braşov şi Bucharest United participă la un turneu caritabil de fotbal virtual, iar banii încasaţi pe bilete vor fi încasaţi de cluburile aflate în impas financiar din cauza pandemiei de COVID-19 sau vor fi donaţi către spitale.

"Pentru că nu putem veni la stadion vom transforma casele în vestiare personale şi Playstation-urile în terenuri de joc. Vom juca FIFA 20 în modul 11 contra 11 pentru a ne bucura împreună de fotbal. Invităm toate cluburile de fotbal din România: indiferent că sunt masculine, feminine, de minifotbal, fotbal pe plajă sau academii de fotbal să îşi construiască echipe de FIFA 20 11v11 pe consola Playstation 4. În acest mod vom avea parte de fotbal şi competiţie, iar timpul va trece mai uşor. Dacă suporterii sunt lipsiţi de spectacol, cluburile sunt supuse unei presiuni financiare de neimaginat. Având în vedere acest aspect, oferim posibilitatea cluburilor de fotbal să colaboreze cu partenerul nostru de ticketing bilete.ro pentru a promova evenimentul în mediul online", se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Fotbal Virtual, potrivit Agerpres.ro.

Vezi și: 'Blestemul' PDL: Ministrul Muncii anunţă că în Guvernul Orban 'există o preocupare' pentru tăierea salariilor bugetarilor

Sumele încasate în urma vânzării biletelor vor fi încasate de cluburi, care mai departe vor decide dacă vor fi păstrate sau donate către spitalele care îngrijesc pacienţii depistaţi pozitiv cu Covid-19.

Înscrierile la competiţie se fac în intervalul 3-5 aprilie, iar cluburile de fotbal interesate să participe în SuperCupa #jucămdeacasă pot cere mai multe informaţii trimiţând un mail la adresa contact@frfv.ro, competiţia urmând a fi organizată pe platforma Federaţiei Române de Fotbal Virtual: www.frfv.ro.

Citește și: OFICIAL S-a lansat platforma online unde cetățenii pot înregistra documente pentru instituțiile publice

FRFV va oferi întreg suportul necesar înscrierii şi participării în competiţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.