Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii de la Cardiff City se tem să mai zboare cu avionul, după ce fotbalistul argentinian Emiliano Sala a fost dat dispărut

Legacy Flight Training
Avion Mic

Jucătorii de la Cardiff City au fost extrem de marcaţi de dispariţia lui Emiliano Sala, unii dintre ei temându-se ca de acum să mai meargă cu avionul, relatează News.ro.

"Adeseori trebuie să mergem cu avionul, iar unii se tem de acest lucru şi nu mai vor. Managerul, conducătorii, toţi ne-au încurajat să vorbim cu un psiholog. Unii dintre noi chiar au avut nevoie", a declarat jucătorul Sol Bamba, după meciul cu Arsenal.

Citește și: Bianca Andreescu a vorbit despre viitorul ei în tenis: 'Știu doar că vreau să muncesc în continuare, să progresez şi să încerc să joc tot mai bine de la meci'

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.