Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii echipei Boca Juniors, eliberați după violențele din optimile de finală ale Copei Libertadores

Inside World Football
Copa Libertadores

Jucătorii echipei Boca Juniors, arestaţi după violenţe care au avut loc după eliminarea de către Atletico Mineiro în optimile de finală ale Copa Libertadores, au fost eliberaţi pe cauţiune, informează AFP, citat de news.ro

Marţi, fotbaliştii formaţiei argentiniene s-au bătut cu brazilienii de la Atletico Mineiro şi apoi cu forţele de ordine, după meciul pierdut la lovituri de departajare, scor 1-3.

Ca urmare a violenţelor, anumiţi jucători şi conducători ai clubului Boca Juniors au fost arestaţi. După 12 ore petrecute în arest la Belo Horizonte, ei au fost eliberaţi pe cauţiune. Restul delegaţiei argentiniene a petrecut noaptea în autocarul clubului, parcat în faţa comisariatului, sub escorta poliţiei.

Conform G1, patru persoane, acuzate de vătămare corporală, au semnat un document conform căruia se angajează să se prezinte la o audiere în viitor.

Echipa Boca Juniors a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1 la loviturile de departajare, de echipa Atletico Mineiro, în manşa secundă a optimilor Copa Libertadores. În tur, scorul a fost 0-0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.