Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorii şi membrii staff-ului U Cluj infectaţi cu noul coronavirus au simptome minore ale bolii şi nu au necesitat internarea

Twitter
covid 19 coronavirus

FC Universitatea Cluj anunţă că jucătorii şi membrii staff-ului infectaţi cu noul coronavirus au simptome uşoare ale bolii Covid-19 şi nu au necesitat internarea, anunță news.ro.

"FC Universitatea Cluj anunţă că jucătorii şi membrii staff-ului tehnic auxiliar depistaţi pozitiv cu SARS-CoV-19 au dezvoltat o formă uşoară şi au prezentat doar simptome minore, nefiind necesară internarea. Aceştia au urmat, în izolare, tratamentul recomandat de medici, iar starea lor de sănătate este una bună. Jucătorii si membrii staff-ului auxiliar depistati pozitiv, ca de altfel şi ceilalţi sportivi şi angajaţi ai clubului, sunt monitorizaţi permanent de echipa medicală a clubului, în colaborare cu medici infecţionişti. Pentru reintegrarea lor în programul competiţional, la finalul celor 14 zile de izolare, FC Universitatea Cluj colaborează îndeaproape cu Directia de Sănătate Publică Cluj, conform reglementărilor în vigoare şi a protocolului dintre FRF si Ministerul Sănătăţii. Clubul le mulţumeşte medicilor clujeni pentru profesionalismul şi pasiunea cu care işi fac datoria, dar şi suporterilor, pe care i-am simţit aproape în toată această perioadă complicată. Ne dorim să revenim cât mai repede pe teren si să ne bucurăm împreună de fotbal", se arată într-un comunicat.

Citește și: Stelian Tănase îl desființează pe primarul Brașovului, Allen Coliban, după ce a mințit în CV: Este un impostor, pur și simplu – un mare mincinos.

Din cauza a peste 20 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, U Cluj nu a putut disputa ultimele două etape din Liga a II-a. Astfel, meciurile cu Rapid (în deplasare, etapa a X-a) şi Farul (pe teren propriu, din etapa a XI-a) au fost amânate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.