Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul Alexandru Paşcanu, despre Campionatul European de tineret: 'Există o foame de rezultate şi asta ajută pe toată lumea'

LCFC.com
 Alexandru Paşcanu

Fundaşul Alexandru Paşcanu (Leicester City) a declarat, joi, că speră în rezultate bune la Campionatul European de tineret, deoarece "există o foame de rezultate şi asta ajută pe toată lumea", relatează News.ro.

Citește și: Jucătorii României au făcut o plimbare prin centrul capitalei Norvegiei înaintea antrenamentului final

"Abia aştept să începem meciurile. Sunt puţine emoţii şi încep să crească de la zi la zi. Cu cât se va apropia campionatul european cu atât vor creşte.

Toţi adversarii sunt periculoşi sunt jucători cu calitate dar şi noi avem o echipă bună o echipă puternică şi avem încredere în noi.

Probabil că echipa va fi principalul nostru atu avem un grup unit un spirit de echipă şi asta poate face mai mult pe un teren de fotbal.

Există o foame de rezultate şi asta ajută pe toată lumea. Acum că avem un lot complet cred că avem şanse. Eu ştiu că avem o echipă puternică şi că vom da totul pe teren. Nu ştim care vor fi rezultatele, dar ştim că vom da totul pe teren. pentru toţi jucătorii cred că poate fi o rampă de lansare în fotbalul mondial", a spus Paşcanu.

Paşcanu a efectuat vizita medicală, joi, alături de alţi coechiperi de la naţionala de tineret, printre care Vlad Dragomir, Radu Boboc, Cristi Manea sau Andrei Ivan.

Vlad Dragomir: "Sunt emoţii dar sunt emoţii constructive care ne vor ajuta. Eu sincer mă gândesc cel mai mult la meciul cu Anglia pentru că am fost colegi acolo cu care ne vom întâlni. Chiar sunt curios cum se va termina. Având în vedere că întâlnim echipe foarte puternice noi trebuie să ne bazăm pe forţa echipei trebuie să fim uniţi să muncim unul pentru celălalt şi asta cred că ne va ajuta pe noi. Eu sunt sigur că va fi un număr mare de români acolo şi sper să nu îi dezamăgim. Din punctul meu de vedere presiunea este la celelalte echipe noi suntem o echipă mai mică şi asta ne avantajează pentru că nu avem presiune".

Radu Boboc: "Pentru mine nu a fost o surpriză convocarea. E normal să existe şi critici dar nu e nicio problemă pentru mine pentru că eu o să le demonstrez şi o să joc foarte bine în continuare. pentru mine nu e o presiune eu fac ceea ce îmi place joc fotbal şi sunt convins că în viitor o să se convingă toată lumea de mine. Sunt foarte încrezător pentru că aşa trebuie să fii dacă vrei să ajungi departe. De aceea mergem să facem un campionat foarte bun.. Când creşti în mediu înconjurat de campioni ajungi campion. Noi mergem să ajutăm echipa şi atunci când echipa joacă bine iese câte un jucător la suprafaţă. Noi vrem să mergem să arătăm că suntem o echipă de temut".

Cristi Manea: "Vom merge să dăm tot ce avem mai bun pentru că toţi ochii vor fi pe noi. Dacă vom trata bine toate meciurile eu cred că avem o şansă mare. Noi mergem acolo cu gândul să ridicăm trofeul. Încă nu ştiu ce voi face după CE, voi vedea, sper să fac un pas mare înainte. Dacă vom face un turneu final bun. putem merge la echipe puternice din Europa".

Andrei Ivan: "Sper să facem o figură frumoasă la Euro. Am văzut deja un filmuleţ cu naţionala Angliei ce antrenamente fac ei şi vom discuta şi cu antrenorul. Nu cred că toată adversarele noastre sunt favorite mai ales că noi am terminat cu 2-a apărare cea mai bună din Europa în grupe şi vor avea meciuri grele cu noi. Noi mergem la Euro să jucăm finala şi sperăm să mergem la olimpiadă. Eu aş vrea să joc în străinătate, nu aş vrea să mă întorc în România vreau să rămân acolo".

Vlad Dragomir, Adrian Petre, Andrei Ivan, Cristi Manea, Alex Paşcanu, Radu Boboc şi Florin Ştefan au efectuat, joi, vizita medicală înainte de participarea la Euro-2019.

Tricolorii vor pleca vineri într-un cantonament în Italia, în localitatea Bagno di Romagna, unde se vor pregăti până la 15 iunie. Apoi, naţionala U21 se va muta la Forli, gazda ei pe perioada Campionatului European.

Tricolorii vor debuta la turneul final la 18 iunie, împotriva Croaţiei, şi fac parte dintr-o grupă în care se mai află Anglia şi Franţa.

GRUPA A: Italia, Spania, Polonia, Belgia

GRUPA B: Germania, Danemarca, Serbia, Austria

GRUPA C: Anglia, Franţa, România, Croaţia

Programul grupei C:

18 iunie 2019: România – Croaţia (San Marino, 19:30*), Anglia – Franţa (Cesena, 22:00)

21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)

24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)

*Ora României

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în cinci oraşe din Italia şi în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele trei grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.