Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul Alexandru Paşcanu s-a accidentat și nu va juca în partidele lui CFR Cluj cu Lazio Roma și FCSB-presă

LCFC.com
 Alexandru Paşcanu

Alexandru Paşcanu (20 de ani) nu va putea evolua pentru CFR Cluj în următoarele două meciuri! Fundaşul central, venit recent la campioana României, s-a accidentat la antrenamente şi nu va fi apt de joc pentru partidele cu Lazio Roma, din Europa League, şi cu FCSB, din Liga 1, anunță MEDIAFAX.

Potrivit site-ului fanatik.ro, Alexandru Paşcanu va fi indisponibil două săptămâni. Problemele medicale au venit în urma şedinţelor de pregătire premergătoare partidei cu FC Voluntari din Liga 1. De altfel, în duelul cu ilfovenii, fostul fundaş al celor de la Leicester nu a fost nici măcar rezervă. Cel mai devreme, în funcţie de modul în care decurge recuperarea, Paşcanu poate intra în meciul cu FC Botoşani, din deplasare (25 septembrie).

Klaus Iohannis, atacuri în rafală la Guvern: Sunt multe de îndreptat după guvernările eșuate ale PSD

CFR Cluj a câştigat lupta cu FCSB pentru Alex Paşcanu, fundaşul central care a impresionat în preliminariile EURO 2019 U21, dar şi la turneul final. În plus, conducerea campioanei i-a îndeplinit una dintre dorinţele lui Dan Petrescu. "Bursucul" a cerut în mai multe rânduri fotbalişti care să se încadreze regulii U21, iar din acest punct de vedere Alex Paşcanu poate fi considerat o achiziţie importantă a campioanei.

FCSB, prin vocea lui Gigi Becali, a declarat că-l doreşte pe Alex Paşcanu, pentru a acoperi regula impusă de FRF din acest sezon, care obligă cluburile să înceapă meciurile cu doi fotbalişti sub 21 de ani pe teren. Paşcanu e o gură zdravănă de oxigen pentru CFR din acest punct de vedere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.