Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray s-a despărţit de antrenorul său, Jamie Delgado

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray, fost lider mondial, în prezent locul 134 ATP, a anunţat că s-a despărţit de antrenorul său, Jamie Delgado, scrie DPA, potrivit Agerpres.

Delgado era în staff-ul tehnic al lui Murray din 2016, ajutându-l pe scoţian să obţină al doilea titlu la Wimbledon şi să ajungă, în acelaşi an, nr. 1 mondial.

El a preluat funcţia de antrenor principal de la Ivan Lendl în 2017, însă ulterior Murray a suferit o serie de accidentări care l-au ţinut departe de teren.

La scurt timp după rezilierea înţelegerii, Delgado a anunţat că se va alătura staff-ului canadianului Denis Shapovalov (14 ATP).

Murray va putea conta pe serviciile antrenorului german Jan De Witt, care i-a pregătit şi pe Gilles Simon, Gael Monfils, Tatsuma Ito, Nikoloz Basilaşvili şi Viktor Troicki.

După operaţiile de la şold, din ianuarie 2018 şi ianuarie 2019, Murray nu a mai reuşit să revină la cel mai bun nivel al său şi a încheiat anul 2021 pe locul 134, fără niciun titlu în acest sezon. Ultimul succes al lui Murray datează din 2019, când s-a impus la Anvers.

Săptămâna trecută, Murray, campionul de la Wimbledon din 2013 şi 2016, a anunţat că va participa la Australian Open şi va juca la anul şi la Stuttgart singurul său turneu pe iarbă înaintea Grand Slam-ului londonez din 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.