Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul de 20 de ani al lui Manchester United, Mason Greenwood, rămâne liber pe cauțiune pentru acuzațiile de viol și agresiune

https://www.transfermarkt.com/
mason greenwood

Jucătorul de 20 de ani al lui Manchester United, Mason Greenwood, suspendat de clubul său după ce a fost acuzat de viol și agresiune, rămâne sub investigația poliției, au anunțat vineri autoritățile, potrivit mediafax.

Atacantullui lui United, acuzat de viol, agresiune și amenințare cu moartea la 30 ianuarie, i-a fost prelungită starea de libertate pe cauțiune.

În luna aprilie s-a anunțat că a fost solicitată o prelungire a cauțiunii.

Cea mai recentă actualizare de la un purtător de cuvânt al Poliției din Greater Manchester menționează: „În urma unei audieri de ieri (joi, 23 iunie 2022), un bărbat în vârstă de 20 de ani arestat sub suspiciunea de viol, agresiune și amenințări cu moartea duminică, 30 ianuarie 2022, rămâne liber pe cauțiune.

Deoarece rezultatul revizuirii cauțiunii nu are niciun impact asupra progresului investigațiilor, Poliția Greater Manchester nu va furniza alte actualizări în legătură cu acest caz până când suspectul nu va fi acuzat sau eliberatde sub acuzații fără a face față altor acțiuni".

Greenwood, care a petrecut trei nopți în custodia poliției în urma arestării sale, a fost suspendat pe termen nelimitat de către angajatorii săi din Premier League.

United a spus în ultima actualizare din aprilie: „Nu a existat nicio schimbare de niciun fel în statutul lui Mason.

I-am eliminat profilul din aplicația clubului la scurt timp după ce a fost eliminat din echipă în ianuarie. Acest lucru a fost pentru a-l elimina pe Mason din elementele interactive ale aplicației, cum ar fi predicțiile echipei.

Cu toate acestea, profilul său nu a fost niciodată eliminat de pe site, deoarece el rămâne un jucător al lui Manchester United, deși nu face parte în prezent din echipă, în timp ce procesul juridic se desfășoară."

Pe lângă faptul că a fost suspendat pe Old Trafford, Greenwood și-a văzut anulate și parteneriatele comerciale cu sponsorul său de echipament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.