Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul echipei Bayern Munchen, Franck Ribery, a fost amendat pentru injurii

www.fourfourtwo.com
Franck Ribery

După ce a fost criticat pentru că a postat un videoclip cu el însuşi bucurându-se de o friptură scumpă, acoperită cu foiţă de aur, jucătorul francez Franck Ribery a fost amendat şi de către clubul la care joacă, Bayern Munchen, relatează Mediafax.

Jucătorul francez, în vârstă de 35 de ani, a răspuns dur la critici după ce a postat o filmare cu el bucurându-se de o friptură scumpă acoperită cu aur, în celebrul restaurant Salt Bae din Dubai.

Directorul sportiv al clubului nu a specificat cât de mare este pedeapsa aplicată lui Ribery, dar a descris amenda drept "grea".

"A folosit cuvinte pe care noi ... nu le acceptăm şi pe care Franck nu avea dreptul să le folosească, ca model şi ca jucător", a declarat duminică Hasan Salihamidzic.

"Am avut o lungă discuţie cu Franck şi l-am informat că i-am fi impus o amendă grea şi el a acceptat-o", a adăugat el.

Franck Ribery (34 de ani) a ajuns în centrul unui scandal chiar şi în vacanţă. Veteranul de la Bayern Munchen şi-a petrecut zilele libere în Dubai, acolo unde a ajuns la restaurantul celebrului Salt Bae.5

Fanii de pe reţelele de socializare i-au "sărit în cap" după ce a postat un videoclip, iar acesta a ripostat cu un mesaj extrem de dur.

Citește și: U BT Cluj a învins CSM Oradea la baschet masculin, scor 93-78 (47-36), în primul meci din 2019

Totul a pornit după ce mijlocaşul francez s-a filmat în timp ce mânca o friptură suflată cu aur la restaurantul celebrului Salt Bae, pentru care a plătit nu mai puţin de 1.200 de euro. Au fost mulţi care au ales să-l critice pe Ribery, iar acesta a ales să răspundă cu un mesaj dur, folosind cuvinte vulgare.

"În 2019 punem punctul pe i. Să începem cu invidioşii şi haterii, care s-au născut în urma unui prezervativ rupt. Să va f.t mamele şi bunicile şi tot arborele genealogic. Nu va datorez nimic, tot succesul i se datorează lui Dumnezeu, mie şi apropiaţilor, care au crezut în mine. Restul sunteţi pietricele în şosetele mele", e mesajul publicat de Ribery.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.