Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul italian de fotbal, Fabio Cannavaro, desemnat Balonul de Aur în 2006, vine la meciul de retragere a lui Adrian Mutu

fabio cannavaro

Jucătorul italian de fotbal, Fabio Cannavaro, desemnat Balonul de Aur în 2006, participă, în luna iunie, la Sports Festival de la Cluj-Napoca, la meciul de retragere a lui Adrian Mutu, au anunțat, miercuri, organziatorii, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor Sports Festival transmis, miercuri, Fabio Cannavaro a fost colegul lui Adrian Mutu la echipa Juventus Torino și participă la meciul de retragere al „Brilinatului”.

Citește și: Victor Ponta iese la rampă: `Ura față de PSD e suficientă ca și combustie pentru a acoperi orice rău făcut de guvernul PNL”!

„Fabio Cannavaro și fratele său, Paolo, vin la Sports Festival pentru a fi alături de prietenul lor, Adrian Mutu. Ei vor juca la meciul de retragere al marelui fotbalist român, pe stadionul Cluj Arena, alături de alte nume mari precum Alessandro Del Piero, Francesco Totti, Andrea Pirlo, Gennaro Gattuso și Sébastien Frey. Fabio Cannavaro, fostul coleg al lui Adrian Mutu de la Juventus, este unul dintre cei mai mari fotbaliști internaționali. În 2006, el a primit Balonul de Aur, cea mai importantă distincție din lumea fotbalului. În plus, Fabio a fost singurul fundaș care a câștigat premiul în acel deceniu și al treilea din toate timpurile după Franz Beckenbauer și Matthias Sammer”, se arată în documentul citat.

Citește și: Consilierul Olguței Vasilescu răstoarnă spusele ministrului Muncii: Se trimit deja de ani de zile

După victoria Italiei din 2006, la Cupa Mondială, Fabio Cannavaro a fost denumit de suporteri „Il Muro di Berlino” datorită performanțelor sale defensive.

Meciul de retragere a lui Adrian Mutu este programat să se desfășoare în data de 13 iunie pe stadionul Cluj Arena în cadrul Sports Festival.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.