Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jucătorul Jonatan Cristaldo, atacant la Racing Club în Argentina, a fost acuzat că și-a bătut partenera: Judecătorii au emis ordin de protecție

ciocanel judecator

Scandal în fotbalul argentinian, după ce Jonatan Cristaldo, atacant la Racing Club, a snopit-o în bătaie pe partenera lui de viață, Morella De las Heras. Conform femeii, fiica lor, în vârstă de doar 3 ani, a făcut-o să îl denunțe la poliție, anunță MEDIAFAX.

Atacantul de la Racing a fost suspendat numai pentru cinci zile după ce cazul a fost făcut public. Jonatan Cristaldo a lovit-o pe femei în față și târât-o pe jos până în bucătăria casei în care locuiesc cu cei doi copii ai lor. ”Am avut câteva episoade de violență, ultimul fiind în urmă cu câteva zile, de dimineață, înainte ca el să plece.” , a spus ea.

Citește și: Anunț de ultimă oră al lui Rareș Bogdan: ‘Le vom tăia’ .

Judecătorii au instituit un ordin de protecție, care nu-i permite lui Cristaldo să se apropie la mai mult 300 de metri de partenera sa timp de 150 de zile. Totodată, polițiștii i-au înmânat acesteia și un ”buton de panică”, în cazul unei urgențe. Femeia mai acuză că este sunată constant de prieteni de-ai lui Cristaldo, care o acuză că, în urma denunțului, l-au îndepărtat de echipa lui de club.

”Sunt surprinsă de repercursiunile pe care denunțul meu le-a avut. Trăiesc un coșmar cu el. Acum cred că este supărat și rușinat de ce s-a întâmplat”, a spus ea, potrivit Cadena 3. Până în acest moment, jucătorul nu a comentat cele întâmplate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.