Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătoarea condamnată pentru că a primit mită de la frații Becali a făcut un GRAV accident rutier

Geanina Terceanu

Geanina Terceanu a ajuns de urgență la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc în județul Bacău. Aceasta se îndrepta spre Suceava, unde o așteptau niște prieteni pentru a sărbători de 1 Mai. Potrivit avocatului său care a intervenit telefonic la Realitatea TV, o mașină ar fi încercat să întoarcă pe linie continuă și i-a apărut în față judecătoarei. Impactul a fost extrem de puternic.

Magistratul este acum în afara oricărui pericol datorită unei intervenții chirurgicale la care a fost supusă. Potrivit avocatului George Moloman, judecătoarea ar fi suferit o ruptură de stern.

Citește și: Europarlamentar: 'PSD trebuia DESFIINȚAT demult. E un partid maniacal antijustiţie'

Geanina Terceanu a devenit cunoscută după ce a fost condamnată De Curtea de Apel București la cinci ani şi şase luni de închisoare pentru luare de mită în dosarul Transferurilor, decizia nefiiind definitivă.

Geanina Terceanu şi fraţii Ioan şi Victor Becali au fost arestaţi, pe 20 noiembrie, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, la solicitarea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care o acuză pe judecătoare că a luat 220.000 de euro mită pentru a-i achita pe cei doi şi pe alţi şase oameni de fotbal, în dosarul Transferurilor.

Citește și: Noul BARON de PSD: conducea un oraș FALIMENTAR, dar e cel mai mare sponsor al partidului

Potrivit procurorilor, în 24 februarie 2009, judecătorul la acea vreme Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, i-a fost repartizat spre judecare dosarul transferurilor de fotbalişti, cauză în care Ioan Becali, Victor Becali şi Cristian Borcea, alături de alţi cinci oameni de fotbal, fuseseră trimişi în judecată pentru înşelăciune şi evaziune fiscală.

În 3 aprilie 2012, Geanina Terceanu a dispus achitarea tuturor celor opt inculpaţii trimişi în judecată în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste zece milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.