Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătoarea Geanina Terceanu dezvăluie cum a fost adusă la audieri: Ce recunoaște magistratul VIDEO

Geanina Terceanu

Condamnată la cinci ani și șase luni de închisoare pentru ca a primit mită pentru a da o soluție favorabilă în Dosarul Transferurilor, Geanina Terceanu a povestit la Sinteza Zilei cum a fost ridicată de pe stradă pentru a fi adusă la audieri.

Fostul magistrat, cu o vechime de 17 ani în magistratură până a fost pusă sub urmărire penală, a povestit și cum s-au desfășurat faptele.

Citește și: Celebra judecătoare Geanina Terceanu vorbește despre RELAȚIA cu Cristi Borcea: Ce au făcut cei doi

"Îmi lăsasem copilul la grădiniță, în data de 19 noiembrie, ora 9.40, s-a prezentat un domn comisar, mi-a spus să-l însoțesc la DNA. L-am urmat în mașină, am mers liniștită, mi s-a prezentat mandatul de aducere. Nu mi-a trecut prin cap atunci. Am citit mandatul, era consemnat o infracțiune de luare de mită, nu erau trecute numele celorlalți inculpați. Am fost dusă în fața unui procuror care mi-a spus că este Dosarul Transferurilor. Nu aveam avocat, nu am avut 4-5 ore avocat. Nu mi s-a prezentat niciun dosar, mi s-a spus că au probe că nu își permiteau să ridice un judecător dacă nu aveau probe. Domnul procuror mi-a spus dacă am de făcut un denunț și am fost trimisă într-o sală de consiliu să mă gândesc și în acest timp îmi venea apărătorul, după 23 ore am fost din nou dusă în față. M-a întrebat unde este cea 100.000 de euro dată de Gabi, denunțătoarea din dosar. Am spus unde sunt banii”, a declarat Terceanu.

"Dosarul a fost repartizat ciclic, nu aleatoriu, pentru că plecase un coleg (...)

"Denunțătorul din dosarul meu are calitatea de inculpat din alt dosar, îmi fusese prezentată de o altă persoană. Mi-a spus că îi cunoaște pe frații Becali, că ar putea să se ducă să discute o eventuală soluție. (...) Acolo a fost intermediarul și întâlnirea cu Giovanni Becali. Nu îmi mai aduc aminte ce a spus. Mi-a fost teamă. Pentru că am fost sigură că voi da soluția temeinică și legală. Nu am promis nicio soluție. Asta am spus și intermediarului, care a fost și denunțătorul. Îi dă intermediarului un plic cu 10.000 de euro, la mine au ajuns doar 2000 de euro. Nu a fost înlăturată de procurorul de caz”, a mai spus fosta judecătoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.