Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecător depistat pozitiv cu coronavirus - Activitatea cu publicul a Tribunalului Maramureş este afectată

medpagetoday.com
justitie masca

Un judecător din cadrul Secţiei I civile a Tribunalului Maramureş a fost fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2, iar compartimentul unde acesta lucra este închis pentru dezinfectare, au informat, vineri, reprezentanţii instituţiei, transmite Agerpres.

Potrivit sursei citate, compartimentul Arhivă-Registratură din cadrul Secţiei I civile a Tribunalului Maramureş, cu sediul în municipiul Baia Mare, strada Crişan nr. 3, nu va desfăşura activităţi de relaţii cu publicul în cursul zilei de vineri.

"Măsura se doreşte a fi una de precauţie, în împrejurarea în care un judecător din cadrul Secţiei I civile a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 (...), şi se adaugă celorlalte măsuri dispuse în vederea continuării activităţii instanţei în condiţii de siguranţă, inclusiv dezinfectarea sediului Secţiei prin intermediul unei firme specializate", au precizat reprezentanţii Tribunalului Maramureş.

Totodată, instituţia aminteşte participanţilor la procedurile judiciare să evite prezenţa fizică în instanţe, în măsura în care aceasta nu este absolut necesară, să comunice înscrisurile prin e-mail/fax şi să studieze dosarele prin intermediul aplicaţiei Info Dosar.

De asemenea, se reaminteşte importanţa respectării regulilor de igienă personală, a măsurilor de distanţare socială şi obligativitatea purtării măştii în sediile instanţelor din raza Tribunalului Maramureş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.