Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorii care au condamnat cuplul dictatorial Ceauşescu ar putea fi și ei CONDAMNAȚI pentru tratamente neomenoase: Dosarul stagnează la SIIJ

judecator justitie

Judecătorii care au trimis în faţa plutonului de execuţie cuplul Ceauşescu ar putea să fie traşi la rândul lor la răspundere penală, informează tvr.ro.

Potrivit sursei citate în urmă cu doi ani s-a constituit un dosar la Secţia parchetelor militare din cadrul parchetului instanţei supreme, ce are ca obiect de cercetare fapta de tratamente neomenoase.

Dosarul a fost declina după înfiinţarea Secţiei pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiţie (SIIJ) acestei structuri pe motiv de competenţă de cercetare după calitatea persoanelor vizate, respectiv magistraţi.

Citește și: EXCLUSIV Amintirile unui ‘Gugulan’. Marcel Vela, despre clipele trăite la Revoluție: A curs sânge, se auzeau urlete de durere și strigăte după ajutor

Astfel, tot de atunci ancheta ar stagna, mai spune sursa citată, care precizează că dosarul ar fi la un procuror al SIIJ ce mai are de gestionat alte câteva sute de dosare ceea ce ar duce la o lentoare privind administrarea probelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.