Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorii le cheamă la Tribunal pe femeile din PSD care cer daune unei publicații de satiră: Iubita lui Liviu Dragnea, declarații pe 26 octombrie

Irina Tanase, Instagram
Liviu Dragnea Irina Tanase dans

Tribunalul București a decis, vineri, ca iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, premierul Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Carmen Dan și Olguța Vasilescu să fie citate pe 26 august pentru a da declarații în procesul în care cer daune de 500.000 de euro publicației Times New Roman și unor jurnaliști pentru un articol pe care l-au considerat denigrator.

Potrivit ziare.com, avocații au cerut ca procesul să se desfășoare în ședință secretă, însă instanța a respins cererea, procesul fiind public.

"Este vorba de functiile detinute de acestea, sunt aspecte private, viata personala nu poate face subiectul unui cancan, care se poate desfasura la usa instantei de judecata. Cererea de chemare in judecata vizeaza niste jigniri dintr-un articol de presa", a pledat femeilor din PSD, arată sursa citată.

Citește și Viorica Dăncilă, atentă la reproșurile lui Dacian Cioloș - Cum a ajuns premierul cu 'PROTESTANȚII' la Bruxelles / VIDEO

"Nu vorbim de persoane private: Irina Tanase este membru PSD si iubita sefului PSD, premierul tarii, ministrii... Consideram ca in momentul asta au luat cu asalt libertatea de exprimare. Asta este parerea noastra", a spus avocatul celor de la Times New Roman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.