Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, atentă la reproșurile lui Dacian Cioloș - Cum a ajuns premierul cu 'PROTESTANȚII' la Bruxelles / VIDEO

facebook.com
Dancila european PE

Premierul Viorica Dăncilă a fost protagonista unei noi gafe la începutul acestei săptămâni. Aceasta a spus în plenul Grupului S&D că jandarmerița a fost „bătută cu bestialitate de protestanți”. Dacă ne uităm în presă, Viorica Dăncilă nu este prima care folosește greșit termenul. În urmă cu o lună, fostul premier Dacian Cioloș îi reproșa lui Dăncilă că nu a fost prezentă la mitingul din 10 august și nu a discutat cu „protestanții”, dar gafa acestuia a trecut neobservată.

Pe 11 august, Dacian Cioloș comenta la Digi 24 evenimentele violente de la protestul diasporei.

Fiul lui Liviu Dragnea, huiduit și umilit pe Giulești: 'Ești patron pe banii furați de tac-tu! La pușcărie, băi, infractorilor' / VIDEO

„Vreau să vă spun că am auzit câteva fraze din comunicatul Guvernului și trebuie să spun că m-am cam săturat de atâta ipocrizie. Doamna Dăncilă este, cel puțin pe hârtie, premierul României și trebuia să fie ieri acolo ca să discute cu PROTESTANȚII, să vadă de ce au venit oamenii ăia acolo, ca n-au venit de nebuni de la mii de kilometri. Ei au venit să-și spună păsul, iar doamna Dăncilă a plecat în concediu.”, spunea atunci Dacian Cioloș.

O lună mai târziu, premierul Viorica Dăncilă a spus în dezbaterea din grupul socialist din PE că la protestele din 10 august „jandarmeriţa a fost bătută cu bestialitate de protestanţi”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.