Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Judecătorul care le-a venit de hac corupţilor Uioreanu şi Apostu, schimbat pe modelul Ghica-Haineala

curtea de apel cluj

În urma examenului pentru ocuparea posturilor de președinte și vicepreședinte la Curtea de Apel Cluj, cea mai mare instanță de acest rang din România, noul președinte este judecătorul Denisa Beldean, iar vicepreședinte, judecătorul Valentin Mitea, anunţă presa locală.

Cei doi magistrați au mai condus, în tandem, Curtea de Apel Cluj. Timp ce șase ani, judecătorul Mitea a fost președintele Curții de Apel Cluj, iar judecătorul Denisa Beldean, vicepreședinte.

Valentin Mitea este judecătorul care a sprijinit lupta DNA Cluj împotriva corupților clujeni. Astfel, în mai multe anchete unde era nevoie de discreţie maximă, cea referitoare la fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, sau cea care îl privea pe Horea Uioreanu, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, judecătorul Mitea a fost magistratul care a autorizat interceptarea telefoanelor celor doi politicieni.

În luna octombrie, după depunerea candidaturilor, judecătorul Valentin Mitea declara că se simte obligat, ca după ce a fost sprijinit în cele două mandate de către vicepreşedintele Denisa Băldean, să o sprijine la rândul său, din postura de vicepreşedinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.