Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Județul în care aproape jumătate din testele RT-PCR efectuate în ultimele 24 de ore au ieșit pozitive

forbes.ro
COVID-19 test pozitiv

Rata de infectare cu COVID-19 la nivelul judeţului Vrancea este în creştere, după ce aproape jumătate din testele RT-PCR efectuate în ultimele 24 de ore au ieşit pozitive, potrivit raportărilor de miercuri ale Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).

Astfel, din 171 de teste pentru depistarea COVID-19 efectuate de DSP Vrancea în ultimele 24 de ore, 76 de persoane au fost depistate pozitiv, rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul judeţului ajungând la 1,2 cazuri la mia de locuitori, scrie agerpres.ro.

Citește și: Dr. Adina Alberts: Am informații că sunt mulți pacienți tratați cu medicamente experimentale, scumpe, fără indicație în Covid

Şi în municipiul Focşani rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la 14 zile este în creştere, ajungând la 2,27 de cazuri la mia de locuitori.

Patru localităţi au trecut de 3 cazuri la mia de locuitori, la Măicăneşti, unde rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 a ajuns la 3,84, Răcoasa - 3,52, Bogheşti - 3,38 şi Ţifeşti - 3,17.

Citește și: Lovit de amnezie! La o săptămână după ce i-a făcut plecăciuni, Florin Cîțu și-a dat seama că e incompatibil cu Octav Bjoza

Alte două comune, Străoane şi Cîmpineanca, înregistrează valori ale ratei de infectare peste 2 la mie - adică 2,53 şi 2,06 cazuri la mia de locuitori.

DSP Vrancea a efectuat de la începutul pandemiei 47.965 de teste RT-PCR pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, din care au rezultat 8.844 de pozitivi. Până în prezent, 7.897 de persoane s-au vindecat, iar alte 354 au decedat ca urmare a infecţiei cu noul coronavirus.

Citește și: Doliu în Poliția Română! Un șef de post a murit, după ce s-a infectat cu Covid-19 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.