Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Județul în care în ultimele cazuri de infectare se regăsesc doi medici şi o judecătoare: Nu s-au protejat și nu au respectat legile

Getty Images
doctor spital medic

Doi medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina şi o judecătoare de la Tribunalul Olt se numără printre persoanele depistate cu COVID-19 în ultimele 24 de ore, au confirmat vineri, pentru Agerpres, reprezentaţi ai celor două instituţii.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Olt, Gabriel Arabelea, a precizat că judecătoarea testată pozitiv pentru COVID-19 lucrează la secţia penală şi se afla în concediu de odihnă începând de vineri, 10 iulie. Judecătoarea este contact direct al unui caz confirmat (soţia unui poliţist confirmat cu noul coronavirus).

Citește și: Lovitură pentru Guvernul Orban! Demersul făcut azi: Plângere pentru a obliga Executivul să dubleze alocațiile copiilor!

"Activitatea secţiei nu este afectată, este asigurată cu ajutorul celorlalţi colegi. Nu avem contacţi în izolare, doamna având birou în care îşi desfăşoară activitatea singură", a spus Arabelea.

Managerul SJU Slatina, Cătălin Rotea, a confirmat că doi medici din această unitate spitalicească, respectiv un medic de la secţia Boli Infecţioase şi unul de la secţia Chirurgie Toracică, au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu noul coronavirus.

Citește și: Ludovic Orban explică de ce a fost nevoie de Legea carantinării: Există evoluții fulminante în cazuri fără simptome

Potrivit unei informări a Direcţiei de Sănătate Publică Olt, în ultimele 24 de ore în judeţul Olt au fost confirmate 22 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În spitalele din judeţ sunt internate 113 persoane cu COVID-19, cinci dintre acestea primind îngrijiri în secţii de Anestezie şi Terapie Intensivă.

Citește și: Alertă la TAROM! Un angajat, confirmat cu coronavirus! S-a infectat pe litoralul românesc

De la începutul pandemiei, în judeţul Olt, 196 de persoane confirmate cu COVID-19 s-au vindecat, 17 au decedat, 113 sunt internate în spital şi celelalte persoane s-au externat la cerere ori au refuzat internarea şi sunt izolate la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.