Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juergen Klopp, antrenorul echipei de fotbal FC Liverpool, a dezvăluit că a refuzat-o 'de câteva ori' pe Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei

klopp

Juergen Klopp, antrenorul echipei engleze de fotbal FC Liverpool, a dezvăluit că a refuzat-o "de câteva ori" pe Bayern Munchen, campioana en titre a Germaniei, pentru a rămâne pe Anfield, informează Reuters, citat de Agerpres.

Întrebat despre provocările pe care le are de înfrunta echipa sa în această perioadă, tehnicianul german le-a declarat reporterilor: "La ce club ar trebui să merg, pentru a avea o situaţie diferită? Aş fi putut să plec la Bayern de câteva ori, aş fi putut câştiga mai multe titluri în viaţa mea, destul de sigur aş spune, dar nu am făcut-o. Lumea nu este plină de învingători, lumea este plină, din fericire, de oameni care încearcă să câştige. Iar eu încerc uneori să câştig alături de alţi oameni. Şi sunt mulţumit cu acest lucru".

Liverpool se pregăteşte să dispute sâmbătă finala Cupei Angliei, împotriva formaţiei Chelsea Londra, după ce în luna februarie a cucerit Cupa Ligii engleze. "Cormoranii" se află în luptă cu Manchester City pentru titlul de campioană în Premier League în acest sezon, iar pe 28 mai urmează să dispute finala Ligii Campionilor, împotriva spaniolilor de la Real Madrid.

Juergen Klopp, în vârstă de 54 de ani, o antrenează pe FC Liverpool din 2015, iar recent şi-a prelungit contractul cu clubul englez până în 2026.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.