Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juergen Klopp: Liverpool nu va face greşeala să o subestimeze pe Villarreal

Radu Pop
www.dailystar.co.uk
Jurgen Klopp

Antrenorul lui Liverpool, Juergen Klopp, a declarat marţi că este posibil ca Juventus Torino şi Bayern Munchen să o fi subestimat pe Villarreal, dar echipa sa nu va face aceeaşi greşeală la meciul de miercuri din manşa întâi a semifinalelor Ligii Campionilor, scrie Reuters.

Surpriza actualei ediţii a competiţiei, Villarreal a eliminat două forţe ale Europei, Juve şi Bayern, şi a ajuns în semifinalele Champions League pentru prima oară după 16 ani.

"E posibil să fi fost un mic avantaj (pentru Villarreal) dacă Juve sau Bayern i-a subestimat, dar asta nu se va întâmpla cu noi. Vor să joace finala, dar pentru noi e la fel de important", a spus Klopp într-o conferinţă de presă cu o zi înaintea duelului de pe Anfield.

Germanul l-a lăudat pe omologul său de la Villarreal, Unai Emery, pe care l-a numit un "antrenor de clasă mondială", a cărui echipă se pricepe să facă faţă diferitelor situaţii de joc.

"Noi am analizat-o cum se cuvine pe Villarreal. Am respectul cuvenit pentru Unai şi pentru ei. I-am urmărit cu atenţie şi, uau, sunt impresionanţi. Este un antrenor obsedat de detalii. Diferite feluri de a face presing şi de a reacţiona cu rezultate diferite", a adăugat Klopp.

Liverpool a disputat ultima sa semifinală de Liga Campionilor în urmă cu trei ani, când a eliminat-o pe FC Barcelona (0-3 în deplasare, 4-0 acasă). Ea a câştigat apoi competiţia după o finală cu altă formaţie engleză, Tottenham (2-0).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.