Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juergen Klopp este nemulţumit de alocarea biletelor la finala Ligii Campionilor

www.dailystar.co.uk
Jurgen Klopp

Antrenorul echipei de fotbal Liverpool, Juergen Klopp, a pus la îndoială validitatea alocării biletelor la finala Ligii Campionilor, după ce clubul englez a primit mai puţin de 20.000 de tichete pentru meciul din această lună împotriva lui Real Madrid, de la Paris, informează DPA, relatează Agerpres.

Stade de France are peste 81.000 de locuri, iar 75.000 de bilete au fost puse la vânzare pentru finala Ligii Campionilor, dar Liverpool şi Real Madrid au primit doar câte 19.618 bilete, astfel încât împreună fanii celor două echipe vor umple mai puţin de jumătate din capacitatea arenei.

Biletele la finala de pe 28 mai au preţuri între 60 şi 690 de euro, 52.000 de tichete fiind rezervate pentru suporteri, dintre care aproape 40.000 pentru cele două finaliste. În urma unei decizii a UEFA, convenită cu semifinalistele Ligii Campionilor, s-a renunţat la cota de 5.000 bilete gratuite pentru fiecare dintre echipele finaliste, în favoarea unei reduceri a costului biletelor la cele mai ieftine categorii, a treia şi a patra, de care vor beneficia 15.600 fani de la fiecare finalistă.

"Acum, când vezi preţul biletelor şi toate lucrurile de genul ăsta, numărul de bilete pe care îl primeşti... este corect că noi primim doar 20.000, ei primesc 20.000 şi sunt 75.000 de bilete? Asta înseamnă 35.000 (rămase)? Unde merg aceste bilete?", s-a întrebat Klopp.

Germanul este încrezător că Parisul poate face faţă unui număr mare de suporteri ai lui Liverpool la finala Champions League.

Liverpool, care a câştigat în februarie Cupa Ligii engleze, este în cursa pentru a cuceri patru trofee în actualul sezon. Echipa este pe locul 2 în campionat, la un punct în spatele lui Manchester City, va juca finala Ligii Campionilor, dar şi finala Cupei Angliei, unde o va întâlni pe Chelsea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.