Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Julia Behnke o să joace pentru echipa Rostov Don

Alchetron
Julia Behnke

Rostov Don a anunţat luni că a ajuns la un acord cu pivotul titular al naţionalei Germaniei, Julia Behnke (25 ani). Handbalista se desparte de Metzingen după o perioadă de 5 ani, echipă cu care a jucat finala Cupei EHF în 2016, informează Mediafax.

Citește și: Corona Sportul Studenţesc strică echilibrul din poloul masculin, după o victorie cu Steaua, scor 10-9, în Superliga de polo

Julia Behnke a debutat la reprezentativa Germaniei încă din 2013, dar a „explodat” la ultimul Campionat European, când a jucat cu naţionala ţării sale într-o grupă cu Norvegia şi România. Pivotul german a făcut două meciuri foarte bune în aceste partide şi foarte probabil selecţionerul Ambros Martin, antrenor la echipa de club Rostov Don, a remarcat-o. Astfel, Behnke a ajuns pe lista scurtă a campioanei Rusiei, iar discuţiile s-au concretizat şi cu un transfer. Handbalista a semnat un contract pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul.

Transferul Juliei Behnke este încă un indiciu că pivotul naţionalei Crina Pintea va ajunge din vară la CSM Bucureşti. Tricolora a fost la rândul ei pe lista echipei Rostov Don. Pe postul de pivot, la Gyor a fost transferată Beatrice Edwige, Rostov a luat-o pe Behnke, iar Crina Pintea va ajunge la CSM Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.