Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Julio Baptista este aproape să bifeze prima experienţă ca antrenor, la Academia Real Valladolid: 'Discutăm, dar nu e nimic oficial'

descopera.ro
fotbal minge

Julio Baptista (37 de ani) este foarte aproape să bifeze prima experienţă ca antrenor. La câteva luni după ce s-a retras oficial din fotbal, brazilianul este chemat de conaţionalul său, Ronaldo, în Spania, pentru preluarea unei echipe de copii, din cadrul Academiei Real Valladolid, informează MEDIAFAX.

Citește și: Cozmin Gușă face noi comentarii! ‘Viorica Vasilica Dăncilă s-a impus ca fiind serioasă și tare pe tocuri și a predat ștafeta, ca să râdem de cineva la nivel de PSD’

Într-o discuţie cu Marca, Baptista spune că nimic nu este clar până în momentul în care nu se oficializează totul, dar a mărturisit că este foarte aproape să bată palma: ”Nu pot confirma nimic până când nu e nimic oficial. Discutăm, dar trebuie să punem la punct toate detaliile. Ar fi prima mea experienţă ca antrenor şi sunt foarte fericit pentru asta”. Julio Baptista şi-a anunţat oficial retragerea din fotbal, la două luni după ce şi-a încheiat conturile cu CFR Cluj. "Bestia" a evoluat în doar trei meciuri pentru CFR Cluj, cu Sepsi şi Gaz Metan în Liga 1 Betano, respectiv cu Dudelange în preliminariile Ligii Europa (în total 42 de minute). Clujenii au renunţat la el pentru a economisi nişte bani, având în vedere că brazilianul câştiga circa 45.000 de euro pe lună, în Gruia.

Citește și: Sorin Grindeanu transmite un mesaj! ‘Te-a fluierat’

De-a lungul carierei, Julio Baptista a mai jucat pentru Sao Paulo, Sevilla, Real Madrid, Arsenal, Malaga, AS Roma, Cruzeiro şi Orlando City. La CFR Cluj a ajuns după o lungă perioadă de inactivitate şi n-a reuşit să se adapteze. Nu a prins niciun minut în playoff şi a fost pus pe liber înainte de finalul sezonului. În echipa naţională a Braziliei, Julio Baptista a prins 48 de meciuri şi a marcat cinci goluri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.