Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Julio Iglesias este bunic pentru a cincea oară

julio iglesias

Cântăreţul spaniol Julio Iglesias este bunic pentru a cincea oară, după ce Javier Sánchez Santos, recunoscut de justiţie ca fiu legitim al artistului, a devenit tatăl unei fete la finalul săptămânii trecute, scrie news.ro.

Santos a anunţat pe Instagram că soţia lui, Chiara Allegrini, a născut duminică.

Angelina Santos Allegrini este al cincilea nopot al lui Iglesias, după gemenii lui Enrique Iglesias cu Anna Kournikova - Lucy şi Nicholas - şi cei doi copii ai lui Chábeli Iglesias cu Christian Altaba - Alejandro şi Sofía.

Procesul de parternitate intentat de Santos lui Julio Iglesias continuă.

În iulie 2019, judecătorul valencian José Miguel Bort a închis un caz iniţiat în urmă cu trei decenii, când fosta dansatoare portugheză María Edite Santos a deschis un procesul de paternitate lui Julio Iglesias. În urmă cu 30 de ani, judecătorul i-a dat dreptate lui Santos şi l-a declarat pe artist tatăl lui Javier Sánchez Santos, însă decizia a fost revocată în apel din cauza unui viciu de procedură.

Citește și: Trei filme românești au fost selectate la Festivalul de Film din Göteborg

Sánchez Santos are 42 de ani, iar în urmă cu mai mult de doi ani, o analiză ADN a demonstrat că este fiul lui Julio Iglesias.

Cântăreţul, care a negat mereu că ar fi tatăl lui Santos şi nu a depus mărturie în proces, a respins decizia şi a făcut recurs în urmă cu două luni.

María Edite Santos l-a întâlnit pe cântăreţ în 1975, pe când el era căsătorit cu Isabel Preysler, mama primilor trei copii ai lui - Chabeli Iglesias (3 septembrie 1971), Julio Iglesias Jr. (25 februarie 1973) şi Enrique Iglesias (8 mai 1975).

Iglesias a refuzat tot acest timp să facă testul ADN. Firma de avocatură Osuna din Sevilia a obţinut o probă de ADN în 2017 al cărei rezultat a fost de 99,99%, maximul posibil, concluzionând că Julio Iglesias este tatăl lui Sánchez.

Julio Iglesias, născut pe 23 septembrie 1943, şi-a început cariera în 1968 şi, până în prezent, a lansat 60 de albume de studio, care s-au vândut în peste 300 de milioane de copii pe plan mondial. A fost recompensat cu un premiu Grammy, în 1988, şi a colaborat, între alţii, cu Diana Ross, Willie Nelson, Frank Sinatra şi Luciano Pavarotti.

Din prima căsătorie, cu Isabel Preysler, el are trei copii: Chabeli Iglesias (3 septembrie 1971), Julio Iglesias Jr. (25 februarie 1973) şi Enrique Iglesias (8 mai 1975). În urma celui de-al doilea mariaj, cu Miranda Rijnsburger, Iglesias are cinci copii: Miguel Alejandro Iglesias (7 septembrie 1997), Rodrigo Iglesias (3 aprilie 1999), gemenele Cristina şi Victoria Iglesias (1 mai 2001) şi Guillermo Iglesias (5 mai 2007).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.