Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Junior Morais a plecat de la FCSB și a semnat cu echipa lui Marius Şumudică, din Turcia, Gaziantep Gazişehir

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam FCSB Steaua Junior Morais

Brazilianul de 32 de ani, Junior Morais, a plecat de la FCSB, vicecampioana Ligii 1 Betano, şi va juca sub comanda lui Marius Şumudică, la turcii de la Gaziantep Gazişehir.

Junior Morais va evolua la Gaziantep, Gigi Becali şi conducătorii clubului unde antrenează Marius Şumudică ajungând la un numitor comun. Conform Digi Sport, suma de transfer e de 600.000 de euro, finanţatorul FCSB scăzând 100.000 din preţul iniţial.

Citește și: Cozmin Gușă face noi comentarii! ‘Viorica Vasilica Dăncilă s-a impus ca fiind serioasă și tare pe tocuri și a predat ștafeta, ca să râdem de cineva la nivel de PSD’

"Eu m-am înţeles, n-are rost să vă spun preţul, ca să nu-mi stric strategia legată de celelalte transferuri. Păi, o să zică, tu ceri banii ăştia pe un jucător de 32 de ani şi pe restul... O să-mi fac treaba şi o să vă spun şi preţul. În doua zile îmi vor dă răspunsul, dar eu cred că dă. Şumudică mi-a zis că-l vrea neapărat! Ia-l, mă, dacă-l vrei ...", a declarat miercuri, 26 iunie, Gigi Becali.

Junior Morais, 32 de ani, evolua de opt ani în Liga 1, la Astra şi FCSB. La roş-albaştrii a ajuns ca liber de contract, acum doi ani, şi a acoperit banda stângă a apărării, dar a jucat şi fundaş central.

Citește și: Sorin Grindeanu transmite un mesaj! ‘Te-a fluierat’

"Pe Alibec şi Morais îi vreau, dar nu depinde numai de mine. Nu sunt eu singurul care decide. Am un director sportiv la club...", spunea recent Marius Şumudică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.