Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurgen Klopp, antrenor Liverpool: 'Dacă voi fi dat afară, cred că Gerrard trebuie să îmi ia locul'

www.dailystar.co.uk
Jurgen Klopp

Jurgen Klopp (52 de ani) și-a numit succesorul la Liverpool, dacă va fi demis de pe banca tehnică. Neamțul e de părere că oamenii din conducere trebuie să îl numească imediat, pe Steven Gerrard. Se pare însă că favorit este Kenny Dalglish, din perspectiva persoanelor cu factor de decizie în club, potrivit Medifax.

"Dacă cei de la Liverpool mă vor da afară mâine, poate că Kenny Dalglish ar fi cel care mă va înlocui, însă ei ar trebui să-l aducă pe Stevie (n.r. Steven Gerrard) de la Glasgow. Dacă mă întrebați cine ar trebui să mă înlocuiască, al spune Stevie!", a declarat Klopp într-un interviu FourFourTwo. Până să fie dat afară, neamțul a anunțat că există posibilitatea ca la sfârșitul actualei înțelegeri cu Liverpool, 2022, să ia o pauză din antrenorat. Totul depinde de rezultatele pe care „cormoranii” le vor obține cu el pe bancă. Dacă nu reușește să câștige titlul, mai mult ca sigur își va lua un an sabatic.

Viorica Dăncilă a dat lovitura în SUA: Acord cu Guvernul american pentru reactoarele 3 şi 4 de la Cernavodă

Managerul are parte de un moment foarte bun în carieră. A reușit să câștige Liga Campionilor, prima din carieră, și are încredere că poate fi primul antrenor, după zeci de ani, care le aduce „cormoranilor” titlul în Premier League. Aceasta este și părerea conducerii care, potrivit presei din Anglia, îi va propune prelungirea contractuală lui Klopp. Actuala înțelegere este scadentă peste 3 ani, dar Liverpool nu vrea să riște nimic.

Vrea să semneze o nouă înțelegere cu neamțul și în același timp să își arate recunoștința față de sezonul trecut foarte bun. Vrea să îi ofere 11 milioane de euro pe an, cu aproximativ 3 milioane de euro mai mult decât încasează în acest moment. Dar se pare că pe Klopp nu îl interesează banii. Exclude posibilitatea să plece de la Liverpool până la finalul înțelegerii, dar dacă nu își îndeplinește obiectivele personale trasate, va lua anul de pauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.