Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurgen Klopp, decizie radicală la adresa jucătorilor lui Liverpool: `Dacă vor să plece, am să îi conduc eu personal la noua echipă`

www.dailystar.co.uk
Jurgen Klopp

Antrenorul echipei Liverpool, Juergen Klopp, a declarat sâmbătă că orice jucător care doreşte să plece de pe Anfield Road este liber să o facă, ba mai mult, îl va conduce pe acesta personal la noua sa echipă, scrie Reuters.

Declaraţia sa a fost făcută în contextul în care a fost întrebat dacă jucătorii sunt supăraţi pentru faptul că echipa va încheia campionatul pe locul 5 şi nu va evolua în Liga Campionilor, ci în grupele Europa League, conform Agerpes.

Este pentru prima dată când sub "bagheta" lui Klopp, "cormoranii" nu vor evolua în cea mai importantă competiţie europeană inter-cluburi.

Mohamed Salah a declarat recent că este "total devastat" de acest lucru, dar Klopp a spus că nu există îngrijorări cu privire la viitorului atacantului egiptean.

"Sunt fără griji în privinţa viitorului lui Salah... Evident că Mo iubeşte faptul că joacă pentru Liverpool, este parte a istoriei clubului. Sunt liniştit în ceea ce-l priveşte. Dacă un jucător ar veni la mine şi ar spune: 'Oh, nu ne-am calificat în Liga Campionilor, trebuie să plec', l-aş conduce personal la viitorul său club. Aş lua cheia de la maşină, i-aş spune "urcă în maşină, unde vrei să te duc, te conduc eu până acolo", a spus sarcastic Klopp.

Liverpool va disputa duminică seara ultima etapă din Premier League în deplasare, cu "lanterna roşie" Southampton.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.