Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalist pretinde că știe cine-a fost șeful lui Băsescu înainte de 1989

Jurnalistul Alexandru Căutiș a spus vineri la Realitatea TV că aseară, când era în tribună la meciul România-Finlanda, a venit la el o persoană care a spus că știe cine a fost șeful lui Traian Băsescu pe linie de Securitate.

“Am stat de vorbă cu un fost șef din Securitatea românească, cu atribuțiuni în spațiul occidental, nu o să-i dau numele, care mi-a zis următoarele lucruri. (…) ‘O să-ți spun cine a fost șeful direct al lui Traian Băsescu pe linie de Securitate’, și mi l-a spus – cu numele întreg, cu funcțiile pe care le-a avut”, a spus Căutiș, potrivit reportervirtual.ro.

“Numele domnului începe cu litera A și a fost prefect într-un județ al României în timpul mandatelor lui Traian Băsescu. Pe lângă funcția de prefect, Traian Băsescu, așa cum spune fostul șef securist, așa cum mi-a mărturisit aseară, i-a mai făcut un cadou respectivului domn – un loc de europarlamentar”, a mai spus Căutiș, care a explicat că el s-a declarat tot timpul un fan al lui Traian Băsescu.

Căutiș a spus că acel fost „mare securist” i-a confirmat zvonuri pe care le mai auzise în trecut despre Băsescu și relația sa cu Securitatea. Jurnalistul a adăugat că va face noi dezăluiri în perioada următoare pe acest subiect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.