Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalista adusă la Guvern pentru a-l înlocui pe Manciu: 'Știm că nu va fi ușor, dar vom face tot ce ține de noi'

Facebook
Mioara Costin

Jurnalista Mioara Costin, noua responsabilă de comunicarea premierului, afirmă că pasul din presă spre Guvern nu a fost unul uşor, însă , alături de o altă colegă venită tot de la Realitatea TV, se va încerca îmbunătăţirea campaniei de comunicare pentru promovarea vaccinării.

"Pe 22 aprilie, premierul Florin Cîțu m-a numit în funcția de consilier de stat în cadrul cancelariei prim-ministrului. Propunerea sa a venit după ce eu am hotărât să plec de la Realitatea Plus.

De la începutul acestei săptămâni, împreună cu Dana Pacurar, am în atribuții comunicarea premierului. Am fost amândouă reporteri acreditați la Palatul Cotroceni și luăm aceasta oportunitate ca o provocare. Ne-am implicat din prima zi în noua campanie de comunicare pentru campania de vaccinare. Știm că nu va fi ușor, dar vom face tot ce ține de noi să îmbunătățim, să schimbăm ce ni s-a cerut. Sa venim cu propuneri adaptate pentru premier și Guvern.

Și nu, nu a fost ușor să ies din presă. Am făcut toată viața doar jurnalism. E un sacrificiu pe care l-am făcut, dar asumat, pentru a folosi ce știu, din alt rol, decât cel de jurnalist. Iar pe colegii din presă îi asigur de toată prețuirea mea pentru ce fac. Până recent, am stat împreună la sincroane", scrie Mioara Costin pe Facebook.

Odată cu sosirea Mioarei Costin la Guvern, a fost eliberat din funcţie Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică. Acesta era omul de încredere al lui Ludovic Orban în perioada în care liderul PNL era prim-ministru, însă relaţia cu premierul Cîţu era practic inexistentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.