Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnaliştii, ţinuţi departe de Comisia SRI la vizita lui George Maior: 'Asistăm, din păcate, la un nou abuz al puterii'

comisia sri

Jurnaliştii nu au avut acces vineri în Palatul Parlamentului, la ora la care George Maior, fostul şef al SRI şi actual ambasador în SUA, avea o discuţie cu şeful Comisiei de Control, Claudiu Manda. Presa nu a fost lăsată să intre nici măcar la conferinţa de presă a USR.

"Ne-am dorit să susţinem în cadrul Grupului USR o conferinţă de presă despre iniţiativele USR în noua sesiune parlamentară. Asistăm , din păcate, la un nou abuz al puterii care conduce serviciile administrative ale celor două Camere. Presa nu a fost lăsată să intre până la grupul parlamentar invocând faptul că nu există activitate parlamentară în acest moment la Cameră sau Senat. Nu este adevărat, deoarece este în desfăşurare o şedinţă a comisiei pentru Controlul SRI şi faptul că noi avem activitate la grupul parlamentar înseamnă că există activitate", a declarat Florina Presadă, parlamentar USR, potrivit Mediafax.

S-a stârnit un scandal IMENS în PNL! Adriana Săftoiu îl 'spulberă' pe Ludovic Orban, pe care îl acuză de fraudă: 'Nu e tristețe, e jale mare'

Aceasta a invocat şi faptul că în repetate rânduri PSD şi ALDE au susţinut conferinţe de presă în weekend, în incinta Palatului Parlamentului, iar presa a avut acces.

Jurnaliştii nu au putut intra, aşadar, în Parlament la ora la care la Comisia de Control al SRI se afla George Maior, fostul director al Serviciului.

Preşedintele Comisiei de control, Claudiu Manda, a anunţat încă de joi că Maior va veni pentru o discuţie legată de procedura de invitare oficială a acestuia în faţa parlamentarilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.