Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a stârnit un scandal IMENS în PNL! Adriana Săftoiu îl 'spulberă' pe Ludovic Orban, pe care îl acuză de fraudă: 'Nu e tristețe, e jale mare'

Mediafax
saftoiu-adriana

Deputata PNL, Adriana Săftoiu, îl acuză pe Ludovic Orban că ar fi fraudat alegerile pentru șefia grupului parlamentar din Senat a liberalilor. Săftoiu compară Partidul Național Liberal cu PSD.

Săftoiu a pierdut șefia grupului PNL din Cameră în favoarea Ralucăi Turcan, pentru care Ludovic Orban ar fi făcut lobby personal pe lîngă deputați, invocînd dorința Palatului Cotroceni.

Citește și: Un fost ministru din echipa lui Mihai Tudose dă cărțile pe față despre TENSIUNILE dintre Liviu Dragnea şi Niculae Bădălău

"Tot caut un cuvânt potrivit după ziua de astăzi, mai ales după ce s-a întâmplat în grupul PNL de la Senat (la deputați încă a fost parfum), și încă nu îl găsesc. Am auzit astăzi că nu se votează oamenii după competențe, ci e vot politic. Adică, votul politic nu ia în considerare competența, ci preferința șefului. Se repetă și se repetă istoria! Sper că mulți să se abțină să îl mai atace pe Dragnea cu argumentul că își pune in funcții doar supușii. Nici o diferență! Conform unui coleg, “sustinestem” ce vrea conducerea. Nu e tristețe, e jale mare! Iar cea mai mare dezamăgire a mea a fost lipsa de demnitate. Să vină 22 să îți spună că te au votat, când la numărătoare au fost 12? Da, aveți dreptate când nu vedeți diferența!" afirmă deputata pe contul de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.