Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jurnalistul care i-a luat interviu lui Vladimir Putin a stat în carantină două săptămâni înainte: 'Este un interviu foarte important pentru noi'

Ruptly
vladimir putin

Jurnalistul NBC News, Keir Simmons, care l-a intervievat pe preşedintele Vladimir Putin înainte de întâlnirea sa cu Joe Biden la Geneva, a declarat că el şi echipa de filmare a trebuit să petreacă două săptămâni în carantină.

„Vă mulţumim pentru timpul acordat, domnule preşedinte, am fost în carantină timp de două săptămâni, acesta este un interviu foarte important pentru noi”, a spus Keir Simmons, potrivit mediafax.ro.

Conversaţia cu NBC a fost primul interviu al lui Vladimir Putin cu mass-media americană în trei ani, din iulie 2018, când preşedintele rus a vorbit cu reporterul Fox News, Chris Wallace, înaintea unui summit cu Donald Trump la Helsinki, potrivit Forbes.

Putin a fost vaccinat împotriva coronavirusului în primăvară, dar nu a dezvăluit cu care dintre seruri. Pe 4 iunie, el a vorbit personal la o sesiune plenară a Forumului Economic din Sankt Petersburg. Participanţii la SPIEF au fost supuşi testării PCR în avans înainte de a ajunge la forum, iar cei care intenţionau să participe la sesiunea plenară au fost obligaţi să facă teste PCR suplimentare cu o zi înainte de întâlnire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.