Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justiția îi CONFISCĂ averea unui fost ministru liberal aflat în pușcărie

PNL - urbo.ro

Un fost lider liberal a primit, în puşcăria din Iaşi unde execută de cinci ani de pedeapsă, o veste proastă de sărbători. Liberalul Relu Fenechiu îşi pierde vilele. El este executat silit pentru recuperarea prejudiciului din dosarul Transformatorul. Vestea proastă a primit-o în puşcăria din Iaşi unde execută pedeapsa de cinci ani.

Două case ale lui Relu Fenechiu vor fi scoase la licitaţie de statul român, la fel ca alte două imobile ale fratelui său, Lucian Fenechiu. Cei doi sunt încarceraţi la Penitenciarul de maximă siguranţă Iaşi, după ce au fost condamnaţi în Dosarul Transformatorul.

Potrivit anchetatorilor, Relu Fenechizu şi Lucian Fenechiu au creat statului un prejudiciu de 5,6 milioane de lei, iar pentru recuperarea acestei sume s-a trecut la executarea lor silită. Cei doi au contestat în instanţă încuviinţarea executării silite, dar au pierdut, astfel că acum vor rămâne fără vile.

Familia fostului lider liberal Relu Fenechiu ar putea fi aruncată în stradă dacă nu plăteşte datoria de peste 1 milion de euro, datorie ce vine în urma recuperării prejudiciului rezultat în urma procesului prin care Fenechiu a ajuns în închisoare.executa pedeapsa alaturi de mentorul sau politic. Tot de Fenechiu a fost promovat si Tudor Chiuariu, fost ministru al Justitiei, care a fost condamnat la o pedeapsa de 3 ani si 5 luni cu suspendare in dosarul Posta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.