Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Justin Trudeau a intervenit pe Twitter pentru a-i cere lui Taylor Swift să susţină concerte în Canada: Nu ne lăsa să avem parte de încă o vară plină de cruzime

Glamour
Taylor Swift

Prim-ministrul canadian Justin Trudeau a publicat un mesaj pe Twitter prin care a încercat să o convingă pe vedeta pop americană Taylor Swift să adauge câteva concerte canadiene în turneul ei mondial "Eras Tour", după ce artista a anunţat 14 spectacole suplimentare în Europa, informează Reuters.

"Sunt eu, salut. Ştiu câteva locuri în Canada cărora le-ar plăcea foarte mult să te primească. Aşadar, nu ne lăsa să avem parte de încă o vară plină de cruzime (trimitere la cântecul "Cruel Summer" al cântăreţei americane - n.red.). Sperăm să te vedem în curând", a scris Justin Trudeau miercuri seară pe Twitter, răspunzând mesajului prin care Taylor Swift anunţa noua sa serie de concerte.

Cântecul "Cruel Summer", lansat de Taylor Swift în 2019, este interpretat de vedeta pop în turneul ei mondial şi a devenit un hit în acest an după ce a fost inclus în noul ei album, intitulat "Lover", potrivit Agerpres.

Turneul lui Taylor Swift, care a început în luna martie cu un show susţinut în statul american Arizona, include peste 100 de concerte până în vara anului 2024 în Statele Unite, Mexic, Europa, Asia şi Australia, însă nu conţine niciun spectacol în Canada.

Nu este pentru prima dată când absenţa concertelor cântăreţei Taylor Swift în Canada a devenit un subiect dezbătut în sfera politică. Luna trecută, parlamentarul conservator Matt Jeneroux a depus ceea ce el a denumit "o plângere oficială" pe reţelele de socializare, prin care a implorat-o pe artista americană să susţină câteva concerte în Canada.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.