Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juventus gafează în Serie A. Echipa lui Chiricheș, Sassuolo, învinge 'Bătrâna Doamnă' la ea acasă

Gsp.ro
vlad chiriches sassuolo

Echipa italiană Sassuolo a furnizat surpriza etapei intermediare, cu numărul 10, din Serie A, învingând în deplasare pe Juventus Torino, scor final 1-2. Juventus a suferit o înfrângere neașteptată, Maxime Lopez dând lovitura de grație, după un contraatac perfect, în minutele suplimentare de joc, anunță Mediafax.

Bianconerii i-au readus pe Federico Chiesa, Paulo Dybala și Matthijs de Ligt în echipa de start, după ce aceștia fuseseră lăsați pe bancă în meciul cu Inter (1-1).

Cea mai mare ocazie a torinezilor din prima repriză i-a aparținut lui Dybala, care a avut ghinionul ca șutul său de la marginea careului să lovească bara porții adverse, în minutul 37.

Sassuolo a deschis scorul chiar înainte de pauză, cu o acțiune colectivă bine lucrată. Gregoire Defrel l-a servit perfect pe Davide Frattesi, care a șutat imparabil de la 12 metri.

Sassuolo a continuat să impresioneze și după pauză, Raspadori trimițând puțin pe lângă poartă.

Egalarea a venit în minutul 76, când Dybala a centrat perfect din lovitură liberă pentru Weston McKennie, care a fructificat cu capul, din opt metri.

Pe final, Juve a atacat furibund, țintind victoria, dar s-a lăsat descoperită în defensivă și a cedat în ultimele momente ale meciului.

Pasa inspirată a lui Berardi, către Maxime Lopez l-a pus pe acesta pe contratac, francezul dând lovitura pentru oaspeți, care au dus toate cele 3 puncte de pe Stadio de Turin.

Juventus a suferit a 3-a înfrângere în Serie A și cu 15 puncte ocupă locul 7 în clasament, înainte ca alte 3 meciuri din aceași etapă să se fi încheiat.

Vlad Chiricheș a fost rezervă și a intrat în joc în minutul 86, în locul lui Traore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.