Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juventus poate da o nouă lovitură spectaculoasă pe piaţa transferurilor - L-ar putea transfera pe James Rodriguez

www.digisport.ro
James Rodriguez

Juventus poate da o nouă lovitură spectaculoasă pe piaţa transferurilor în vară. James Rodriguez (27 de ani) poate fi noul star care aterizează la Torino, dacă Real Madrid acceptă oferta italienilor.

Din câte se pare fotbalistul, prin declaraţiile tatălui său, ar vrea să facă din nou echipă cu Cristiano Ronaldo. Situaţia este însă destul de complicată. Rodriguez e împrumutat la Bayern, până în vară, iar nemţii au posibiltiatea să activeze clauza de cumpărare. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, abia atunci Rodriguez poate spera la un transfer la Juventus. El şi-a mainifestat în ultima perioadă dorinţa de a ”rupe” înţelegerea cu Real, iar posibilitatea de a fi din nou coleg cu Ronaldo îi surâde. ”A primit multe oferte. Ar putea merge şi la Juventus, de ce nu? Este foarte apropiat de Cristiano Ronaldo. La cum văd fotbalul italian, cred că dacă ar mearge acolo, ar fi o decizie foarte bună pentru el”, a declarat tatăl mijlocaşului în Bild.

Rodriguez a început foarte bine la Bayern, dar o accidentare la genunchi l-a ţinut o perioadă bună de timp în afara terenului. Acum a revenit, iar Niko Kovacs l-a folosit în primele etape ale Bundesligii din 2019.

Columbianul este împrumutat la Bayern din vara lui 2017. În această perioadă a prins 53 de meciuri, a marcat 11 goluri şi a oferit 16 asisturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.