Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Juventus se apropie de un record istoric

www.digisport.ro
Marchisio, Barzagli, Mandzukic Juventus

Juventus s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei, miercuri, după ce a trecut, pe teren propriu, de formația AS Roma, scor 3-1. În urma acestui succes, Maurizio Sarri a reușit o performanță importantă pe banca torinezilor, scrie Opta. Antrenorul lui Juventus este al doilea din ultimii 90 de ani care câștigă 14 meciuri din primele 15 de pe teren propriu.

Juventus a obținut un avantaj considerabil încă de la pauză, când conducea cu 3-0. Cel care a deschis scorul a fost Cristiano Ronaldo, în minutul 26, el ajungând la 19 goluri marcate în acest sezon. Portughezul a fost urmat de Rodrigo Bentancur și Leonardo Bonucci, în minutele 38, respectiv 45+2.

AS Roma a înscris unicul său gol în minutul 50, în urma unui autogol al portarului Gianluigi Buffon. Cengiz Under a șutat în transversală de la distanță, iar mingea l-a lovit pe Buffon, care a introdus balonul în proprie poartă.

În semifinale, Juventus se va duela cu învingătoarea din partida AC Milan-Torino, care va avea loc pe 28 ianuarie. În celălalt penultim act, Napoli va întâlni câștigătoarea din meciul Fiorentina-Inter Milano.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.