Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Japoneza Kaori Sakamato este campioană mondială pentru al treilea an consecutiv la patinaj artistic

Kaori Sakamoto

Japoneza Kaori Sakamoto a obţinut vineri seara cel de-al treilea titlu consecutiv de campioană mondială la patinaj artistic, la Montreal, performanţă pe care o patinatoarea nu a mai reuşit-o de la americanca Peggy Fleming între 1966 şi 1968, scrie AFP.

Totuşi, de menţionat este faptul că tot pentru al treilea an consecutiv Mondialele se desfăşoară în absenţa patinatorilor din Rusia, în general favoriţi la un loc pe podium, scrie agerpres.ro.

Cu 222, 96 puncte obţinute, Kaori Sakamoto le-a devansat pe următoarele două clasate, americanca Isabeau Levito (212,16 pct) şi sud-coreeanca Chaeyeon Kim (203,59 pct).

"Am fost doar pe locul patru după programul scurt, aşa că am fost îngrijorată. Dar astăzi am fost într-o stare emoţională foarte bună şi am reuşit să gestionez tensiunea", a spus nipona de 23 de ani la finalul competiţiei.

Purtată de vocea caldă şi lină a lui Lauryn Hill cântând "Feeling good", japoneza şi-a arătat vineri talentul, "electrizând" publicul de pe Bell Center Arena, patinoarul unde dispută meciurile de hochei echipa canadiană din NHL, Montreal Canadiens.

Cu câteva ore mai devreme, perechea americană Madison Chock şi Evan Bates preluaseră conducerea în proba de dans ritmic. Perechea americană, neînvinsă în acest sezon, a ridicat publicul în picioarele pe melodiile trupei Queen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.