Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Karolina Pliskova, a doua favorită, eliminată în sferturi, la Dubai

www.reuters.com
Simona Halep Karolina Pliskova

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (1), 6-3, de Elena Ribakina din Kazahstan, lcoul 19 WTA, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Dubai, potrivit news.ro.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Copii pălmuiţi, puşi să mânânce forţat până la vomitare şi cu părul smuls, ar intra în PALMARESUL educatoarei DANA MUNTEANU de la ALBINUŢA

Ribakina, 20 de ani, s-a impus după un meci care a durat o oră şi 41 de ani. Ea va evolua în semifinale cu croata Petra Martici, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 8, sau cu estona Anett Kontaveit, locul 24 WTA.

Citeşte şi: ALERTĂ! O educatoare JUDECATĂ pentru ŞASE fapte de purtare abuzivă, LĂSATĂ de instanţă să meargă în grădiniţa în care ar fi comis faptele - surse

În acest an, Ribakina are un titlu, la Hobart, şi încă două finale jucate, la Sankt Petersburg şi Shenzhen. Cu excepţia Australian Open, la care a fost eliminată în turul al treilea, ea a ajuns în finală la toate turneele la care a participat anterior, acumulând 18 victorii şi pierzând de trei ori.

Principala favorită a turneului de la Dubai, Simona Halep, va evolua, tot joi, după ora 18.30, cu Arina Sabalenka din Belarus, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 7.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.