Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kate Middleton își pregătește retragerea într-o casă secretă. Unde se va retrage prințesa pentru a se recupera - Un loc puțin cunoscut publicului

BBC
Kate Middleton

Kate Middleton se pregătește să se retragă într-o locuință discretă și departe de privirile publicului pentru a-și putea reveni în liniște în timp ce luptă împotriva cancerului. Conform unor surse din cadrul Familiei Regale, citate de presa internațională, deja s-a demarat amenajarea acestui spațiu secret, unde Kate Middleton va putea să se odihnească și să se recupereze în timpul acestor momente dificile.

De când Kate Middleton a făcut anunțul cutremurător că se luptă cu cancerul, Prințul William nu a mai fost văzut în public. A trecut aproximativ o lună de la dezvăluirea care a șocat pe toată lumea, iar în acest context, cuplul regal a ales să petreacă vacanța de Paște departe de atenția publică, în Norfolk, împreună cu cei trei copii ai lor.

Conform informațiilor de la Mirror, cuplul regal se implică în renovarea și extinderea unei anexe adiacente la Adelaide Cottage. Chiar dacă Adelaide Cottage este situată perfect, aflându-se în apropiere de Lambrook School, acolo unde învață prinții George și Louis și prințesa Charlotte, surse apropiate familiei regale au dezvăluit că aceștia au planuri de a extinde casa de vacanță, pentru a o folosi pentru recuperarea prințesei de Wales.

„William și Kate adoră Adelaide Cottage, dar este vorba despre cum reședința aceea se potrivește cu nevoile familiei, Anmer Hall este mai mare, are și terenuri întinse', a dezvăluit sursa respectivă pentru OK!Magazine, potrivit Mirror.

Kate Middleton are o casă secretă

Ultimele informații arată că Kate Middleton deține o casă secretă, numită cabana Tam-Na-Ghar, despre care puțini știu.

Ducele și ducesa de Cambridge își petrec cea mai mare parte a timpului cu cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, fie în apartamentul 1A de la Palatul Kensington, fie la Anmer Hall din Sandringham. Cu toate acestea, au și o a treia reședință regală mai puțin cunoscută, situată pe domeniul Reginei, Balmoral Estate, și anume cabana Tam-Na-Ghar.

Cabana este atât de privată încât nu au fost publicate fotografii care să arate interiorul sau exteriorul proprietății. Informațiile spun că, de fapt, Tam-Na-Ghar a fost un cadou pentru Prințul William de la străbunica sa, Regina Mamă, cu puțin timp înainte de moartea acesteia, în 2002.

Se află în apropiere de Birkhall, reședința prințului Charles și a Camillei de pe domeniul Balmoral, unde s-au izolat împreună în urma diagnosticului de coronavirus al prințului de Wales în martie 2020, potrivit playtech.ro.

Prinţul William participă la primul său angajament public

Prințul va vizita un centru destinat tinerilor defavorizați și va lua parte la un eveniment caritabil organizat pentru distribuirea alimentelor.

Prințul William a fost observat ultima oară în public săptămâna trecută, în Franța. Însoțit de fiul său cel mare, Prințul George, a fost prezent la stadion pentru meciul disputat de Aston Villa în Conference League împotriva echipei OSC Lille. A părut relaxat și zâmbitor.

 

 

 

 

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.