Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Kelemen Hunor către Ludovic Orban: Aveți miniștri care nu au ce căuta într-un Guvern de centru dreapta

Inquam Photos / Octav Ganea
kelemen hunor Inquam Photos

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, în plenul Parlamentului, că Executivul Orban are miniștri care nu au ce căuta într-un Guvern de dreapta, dar, cu toate acestea, parlamentarii UMDR vor vota guvernul.

„Noi, cei din UDMR, nu așteptăm minuni de la noul Guvern, așteptăm însă o guvernare responsabilă față de fiecare cetățean și respect pentru fiecare om și fiecare comunitate. Așteptăm rectificarea de guget și proiectul pentru anul viitor. Dacă ne veți respecta, vă vom respecta și noi. Dacă veți respecta comunitatea maghiară din România veți avea respectul nostru și susținerea. Domnule prim-ministru desemnat, aveți câțiva miniștri care au primit aviz negativ de la comisiile de specialitate. Aveți și miniștri care nu au ce căuta într-un Guvern de centru dreapta. este responsabilitatea dumneavoastră, răspunderea vă aparține. Depinde doar de modul în care veți acționa, veți guverna. Adevărata responsabilitate este să nu compromiteți într-un an de zile șansele unei guvernări de centru dreapta pe termen lung”, a spus Kelemen Hunor, în plenul reunit al Parlamenului.

Parlamentarii dezbat, la ora transmiterii acestei știri, programul de guvernare și lista miniștrilor, urmând ca la finalul dezbaterilor parlamentarii să voteze învestirea Guvernului Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.